Legio Event pass

Ostamalla Legio Event Passin saa oikeuden osallistua Legio Ostiensis ry:n vain jäsenille tarkoitettuihin vapaa-ajan tapahtumiin, ellei tapahtuman yhteydessä toisin mainita. Legio Event Pass on voimassa kerrallaan yhden Itä-Suomen yliopiston lukuvuoden ajan 1.8.–31.7. riippumatta oikeuden ostoajankohdasta. 

Legio Event Pass ei poista velvollisuutta suorittaa tapahtumakohtaisia osallistumismaksuja. Legio Event Pass ei merkitse Legio Ostiensis ry:n jäsenyyttä, eikä sitä voida katsoa etumaksuksi jäsenyyteen. Legio Event Pass ei anna haltijalleen jäsenelle kuuluvia etuja, oikeuksia tai velvollisuuksia. 

Legio Event Passin käyttö voidaan evätä määräajaksi tai toistaiseksi, jos Legio Event Passin haltija rikkoo Legio Ostiensis ry:n sääntöjä tai tätä ohjesääntöä. Legio Event Passin haltijaan sovelletaan Legion Ostiensis ry:n sääntelyä soveltuvin osin huolimatta yhdistyksen jäsenyyden puuttumisesta. Legio Event Passin käytön epääminen ei oikeuta maksun palauttamiseen. 

Legio Event Pass on esitettävä silloin, kun osallistut tapahtumaan. Kun olet ostanut Event Passin, voit noutaa sen seuraavasta toimistopäivystyksestä tai olemalla yhteydessä hallitus.legio@uef.fi

20,00